ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ; ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ;

2017-06-29

Τι είναι ο θάνατος; είναι ο αποχωρισμός της ψυχής απο το σώμα...ο εσωτερικός άνθρωπος είναι η ψυχή και το πνεύμα.. ο εξωτερικός είναι το σώμα... αυτό είναι ο φυσικός θάνατος. Ο πνευματικός θάνατος; είναι ο χωρισμός του ανθρώπου απο το Θεό ενώ ζει στη γη...διάβασε κατά Λουκά κεφ ιε(15) και εδάφιο 32 ΕΠΡΕΠΕ ΔΕ ΝΑ ΕΥΦΡΑΝΘΩΜΕΝ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΩΜΕΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ ΟΥΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΗΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΖΗΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟΛΩΛΩΣ ΗΤΟ ΚΑΙ ΕΥΡΕΘΗ=ενώ ζούσε.. για το Θεό ήταν νεκρός διότι ζούσε μέσα στην ασωτεία(αμαρτία) και το ίδιο λέει και ο απόστολος Πάυλος στην επιστολή Εφεσίους κεφ β(2) και εδάφιο 1 ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΟΝΤΑΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΙΑ ΤΑΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ ...3.... ΚΑΙ ΗΜΕΘΑ ΕΚ ΦΥΣΕΩΣ ΤΕΚΝΑ ΟΡΓΗΣ ΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ..Αιώνιος θάνατος; είναι ο αποχωρισμός της ψυχής του ανθρώπου απο το Θεό και μάλιστα αιώνια.Ο Χριστός όταν πέθανε πήγε στο Άδη και το λέει στο Α Πέτρου κεφ δ(4) και εδάφιο 6 ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΕΚΗΡΥΧΘΗ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΩΣΙ ΜΕΝ ΚΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝ ΣΑΡΚΙ ΝΑ ΖΩΣΙ ΔΕ ΚΑΤΑ ΘΕΟΝ ΕΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙ...εκεί κήρυξε σε όλους τους νεκρούς της Παλιάς Διαθήκης το Ευαγγέλιο και πήγε ως ψυχή ο Ιησούς και κήρυξε προς τους νεκρούς... και σαν άνθρωπος (σώμα και ψυχή μαζί) κήρυξε στην γή.Όσοι δέχτηκαν τους μετάφερε στον παράδεισο=εκεί που είναι όλοι... δηλαδή αυτό που είπε ο Ιησούς επάνω στο σταυρό στο ληστή κατά Λουκά κγ(23) και εδάφιο 43 ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΛΗΘΩΣ ΣΟΙ ΛΕΓΩ ΣΗΜΕΡΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΘΑΙ ΜΕΤ ΕΜΟΥ ΕΝ ΤΩ ΠΑΡΑΔΕΙΣΩ.

Στο κατα Λουκά κεφ ις(16) και απο το εδάφια 19 ΗΤΟ ΔΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΝΕΔΥΕΤΟ ΠΟΡΦΥΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΛΗΝ ΒΥΣΣΙΝΗΝ ΕΥΦΡΑΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΘ ΗΜΕΡΑΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΩΣ 20 ΗΤΟ ΔΕ ΠΤΩΧΟΣ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΟΣΤΙΣ ΕΚΕΙΤΟ ΠΕΠΛΗΓΩΜΕΝΟΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΑΥΤΟΥ 21 ΚΑΙ ΕΠΕΘΥΜΕΙ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΘΗ ΑΠΟ ΤΩΝ ΨΙΧΙΩΝ ΤΩΝ ΠΙΠΤΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΝΕΣ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΓΛΕΙΦΟΝ ΤΑΣ ΠΛΗΓΑΣ ΑΥΤΟΥ 22 ΑΠΕΘΑΝΕ ΔΕ Ο ΠΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΕΦΕΡΘΗ ΥΠΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΛΠΟΝ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΕΘΑΝΕ ΔΕ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΕΤΑΦΗ=εδώ η επίγεια ζωή και του πλουσίου και του φτωχού...και μας φανερώνει τώρα ο λόγος του Ιησού την συνέχεια... αφού τάφηκαν τα σώματα τους 23 ΚΑΙ ΕΝ ΤΩ ΑΔΗ ΥΨΩΣΑΣ ΤΟΥΣ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΕΝΩ ΗΤΟ ΕΝ ΒΑΣΑΝΟΙΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΘΕΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΚΟΛΠΟΙΣ ΑΥΤΟΥ=εδώ υπάρχει αναγνώριση δηλαδή στην άλλη ζωή θα αναγνωρίσουμε τα πρόσωπα και διάβαζουμε υπάρχει η αίσθηση του πόνου και της ανάπαυσης 24 ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΩΝΑΞΑΣ ΕΙΠΕ ΠΑΤΕΡ ΑΒΡΑΑΜ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΚΑΙ ΠΕΜΨΟΝ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΟΝ ΔΙΑ ΝΑ ΒΑΨΗ ΤΟ ΑΚΡΟΝ ΤΟΥ ΔΑΚΤΥΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΙΣ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΔΡΟΣΙΣΗ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑΝ ΜΟΝ ΔΙΟΤΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ ΕΝ ΤΗ ΦΛΟΓΙ ΤΑΥΤΗ=εδώ υπάρχει ομιλία... και εδώ είναι η απάντηση σου ότι και βλέπουν και μιλούν στην μεταθάνατο ζωή 27 ΕΙΠΕ ΔΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΤΕΡ ΝΑ ΠΕΜΨΗΣ ΑΥΤΟΝ ΕΙΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ 28 ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΠΕΝΤΕ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΑΡΤΥΡΗΣΗ ΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΕΛΘΩΣΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟΝ ΤΟΥΤΟΝ ΤΗΣ ΒΑΣΑΝΟΥ εδώ υπάρχει συναίσθημα και αναγνώρισει το τι άφησε στη γη...γνωρίζει τα αδέλφια που άφησε στη γη άλλα δεν μπορεί να επικοινωνήσει με το φυσικό κόσμο που άφησε και θα κριθή μία μέρα για τα έργα του...ενώ βασανίζεται προσωρινά μέχρι την τελική κρίση.

Υλοποιήθηκε από τη Webnode
Δημιουργήστε δωρεάν ιστοσελίδα! Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε με τη Webnode. Δημιουργήστε τη δική σας δωρεάν σήμερα! Ξεκινήστε